Прошка ти вземи си
и уважение върни си,
прости и ти за грешките,
глупави и славни.
Днес неделя е и
прошка вземи с любимите
си ти, нека те да ти
простят за миналото.
И да бъдем всички
весели и добрички,
да се обичаме и
късмет да има.
Недей се сърди дълго,
защото все ще ти потрябвам,
но няма да ме има и ще ме
търсиш и ще бъде късно.
Прошка си вземи и ти,
не се чуди, какво ще стане,
важното е да са ти простили,
другото е без значение.
Защото и да си богат,
няма да си щастлив
без любимите хора до теб,
обичай и ще бъдеш обичан.
© Хриси Миланова Todos los derechos reservados