19.02.2018 г., 11:13 ч.

Прошка 

  Поезия » Свободен стих
376 1 2

Прошка ти вземи си 

и уважение върни си, 

прости и ти за грешките, 

глупави и славни.

 

Днес неделя е и

прошка вземи с любимите

си ти, нека те да ти

простят за миналото. 

 

И да бъдем всички

весели и добрички, 

да се обичаме и

късмет да има.

 

Недей се сърди дълго, 

защото все ще ти потрябвам, 

но няма да ме има и ще ме

търсиш и ще бъде късно.

 

Прошка си вземи и ти,

не се чуди, какво ще стане, 

важното е да са ти простили, 

другото е без значение. 

 

Защото и да си богат, 

няма да си щастлив

без любимите хора до теб, 

обичай и ще бъдеш обичан.

© Хриси Миланова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??