28 nov 2008, 7:01

Прошка 

  Poesía
895 0 6

Спаси ме от душевна болка,
върна надежди и мечти,
завърших дълга обиколка
от омраза и приятели "добри".

 

Затворени очи помогна да отворя,
да обърна гръб на грубите лица,
сърцето свое да затворя
за нещастници и глупави слова.

 

Да не страдам за фалшиви хора,
да отбягвам грубост и тъга,
заслужила почивка и отмора,
след толкова изгубени слова.

 

Днес благодарност ти отправям
за подкрепата, която си ми дал
и хиляди слова изричам
с обич и мъничко печал.


Знам, не бях достатъчно добра,
нямам твоето сърце голямо,
наранявала съм твоята душа
и "Прощавай" казвам само.


Училище за влюбени ли има?
Как се учи тоз урок?
И цял живот не стига
да станеш истински пророк. (за любовта)


Прошка моля аз от теб,
дано не се гневиш,

прошка моля аз от теб,
дано да ми простиш.

© Алина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??