11 may 2007, 13:36

Прошка 

  Poesía
576 0 4
Прошка



Виждам лъжи навсякъде.

Виждам болка и тъга в очите.

Не искам повече страдание.

Аз ли съм виновен?



Простете ми, не исках.

Как само ви раних и огорчих.

Простете, заслепен от егоизма бях.



Сега съм пречистен, добър, не лош.

Дайте втори шанс на таз душа малка.

Простете мойте грешки, бях глупак.

Какво да сторя, кажи ми, любима.



Ах, за Бога, теб раних най-много.

Не ще те моля да се върнеш, а за прошка.

Вече недостоен съм за тебе, само едно...

... благодаря ти за спомените заедно със теб.



Само прости мойте изневери.

Само прости мойта арогантност.

Само прости мойто безразличие.

Само прости и помни - ОБИЧАМ ТЕ.
                   
                                                              За моята принцеса Рал

© Benifios Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • не знам как ще се почувста това момиче четейки стиховете ти....но наистина всичките докосват душата
  • Сигурна съм,че грешката няма да повториш.След като я откриваш,значи я осъзнаваш и това е напредък.
  • Пътво ти си прости момче!
    Запази спомена и продължи напред!
    Силен стих!
  • Може ли да не ти прости след това...!
Propuestas
: ??:??