17 oct 2020, 19:42

Прошката желана 

  Poesía » De amor
170 1 0

Прости ми ти.

Нараних те аз жестоко и не мога да те върна.

Болката в сърцето ме пронизва и света ми отново се преобърна.

Не искам аз да те ранявам но кажи ми как да го направя?

Тежки думи аз изрекох съжалявам,поуката научих за което.

Не искам аз да страдаш зарад мен не дей, само за прошката желана сърцето ми копней.

Ти си тази дето нараних,съжалявам много защото аз сгеших.

Ти казваше ми помня, така и не повярвах, че истинска си ти, но тогава бях в заблуда заслепен от чужди лъжи.

Исками се времето да върна за да мога мила аз да те прегърна.

Да ти кажа само мила обичам те били ми простила? 

© Борислав Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??