8 may 2010, 22:39

Просия... 

  Poesía » Otra
542 0 1

Газя бос разтопените восъци...
Стана тъмно и тръгвам на лов.
Гръм! Тълпа... Оцелелите просяци!
Просяк проси от просяк любов...

© Ботьо Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??