22 ago 2008, 14:08

Прости 

  Poesía
489 0 3

Няма ли да ми простиш накрая?
Беше грешка! Зная!
Съжалявам! Сбърках! Прости!
Твоите думи са стрели!


Нека те да ме раняват!
Нека, нека ме боли!
Само спомен те остават!
Моля те! Прости!

© Сладурркатта Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??