22 авг. 2008 г., 14:08

Прости 

  Поэзия
490 0 3

Няма ли да ми простиш накрая?
Беше грешка! Зная!
Съжалявам! Сбърках! Прости!
Твоите думи са стрели!


Нека те да ме раняват!
Нека, нека ме боли!
Само спомен те остават!
Моля те! Прости!

© Сладурркатта Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??