29 ago 2009, 21:38

Прости, и днес ми се доплака... 

  Poesía » Otra
838 0 4

Прости ми, прости, че и днес ми се доплака

и се сгушвам, обляна в сълзи.

Погали ме и само мъничко почакай,

ще открехна залостените си врати!

Прости ми, прости, но и днес ми се доплака-

те, вратите, така инати са пред мен.

Прости, че смелостта ми страхливо чака

порив яростен, в надежда устремен.

Прости ми, но само ти го знаеш,

че плача насън, когато съм сама,

че ме е страх, но не мога да го кажа

и теб обичам затова.

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??