30 nov 2010, 22:29

Прости ми 

  Poesía » De amor
642 0 1

Прости ми. Сгреших, като се влюбих.

Прости ми, че доброто в теб видях.

Прости, че сърцето си по теб погубих,

че и след това не те преодолях.

 

Прости, че виждам те различно,

че очите ти без грешка аз разчитам.

Прости ми, че за теб е непривично

да зная всичко, без нищо да питам.

 

Прости, че чувствата се различават.

Прости, че никога не се научих.

Прости ми. Просто съм такава.

Човешко е – прости ми, че се влюбих.

© Меланхолия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??