1 mar 2017, 13:09

Прости ми 

  Poesía » Otra
429 0 1

Прости ми за обидите и грешките,
хора сме, понякога грешим,
такива са съдбите ни, човешките,
от тях се учим да простим.
Смирено днес подавам ти ръка
без задни мисли и лъжи,
да съхраним, те моля, любовта,
един на друг да си простим.
Малко време ни остана
в миналото всичко да поправим,
сега е важно да сме двама
и грешките покорно да забравим.
Подай ръка и ти към мен,
нужна ми е твоята защита,
за всеки следващ, светъл ден
в живота със любов да е почитан.
Не искаш ли... аз пак ще ти простя,
душата ми така е нагласена
и занапред дано да не греша,
надявам се от теб да съм простена.

© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??