6 may 2008, 1:06

Прости ми 

  Poesía » De amor
1313 0 3
Не знаеш колко много искам
винаги да хващам вярната посока,
но затова, уви,
понякога съм и жестока.

Днес за всяка моя грубост,
моля те, прости ми
и колко много те обичам,
разбери ме!

Искам само ведри мисли
да пълнят ти ума
и спокоен, и обичан
да се чувстваш у дома.

А очите ти засмени
нежен пристан
да бъдат
все така за мене.

Затова отново пред тебе
днес се заричам
винаги с такава страст
да те обичам!

© Емилия Трайкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??