6.05.2008 г., 1:06 ч.

Прости ми 

  Поезия » Любовна
1189 0 3
Не знаеш колко много искам
винаги да хващам вярната посока,
но затова, уви,
понякога съм и жестока.

Днес за всяка моя грубост,
моля те, прости ми
и колко много те обичам,
разбери ме!

Искам само ведри мисли
да пълнят ти ума
и спокоен, и обичан
да се чувстваш у дома.

А очите ти засмени
нежен пристан
да бъдат
все така за мене.

Затова отново пред тебе
днес се заричам
винаги с такава страст
да те обичам!

© Емилия Трайкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??