12 mar 2005, 17:26

Прости ми... 

  Poesía
1354 0 2

Ден за прошка.

Ден на равносметки -

да дадеш и да поискаш.

Да признаеш свойте грешки.


Прости ми
, ако в момент на болка

чувства съм ти наранил.

Прости ми, ако от любов

понякога глупак съм бил.


Прости, че исках да съм с теб

и живота ти да споделя.

Прости, че приказката се оказа сън,

а аз не спрях да вярвам в нашата мечта.


Прости ми, че не мога друга

да погледна, пожелая.

Прости ми, че те обичам до полуда

и те сънувам и мечтая.


Прости ми
…….


                                                                      12.03.2005

© Иво Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??