Ден за прошка.
Ден на равносметки -
да дадеш и да поискаш.
Да признаеш свойте грешки.
Прости ми, ако в момент на болка
чувства съм ти наранил.
Прости ми, ако от любов
понякога глупак съм бил.
Прости, че исках да съм с теб
и живота ти да споделя.
Прости, че приказката се оказа сън,
а аз не спрях да вярвам в нашата мечта.
Прости ми, че не мога друга
да погледна, пожелая.
Прости ми, че те обичам до полуда
и те сънувам и мечтая.
Прости ми…….
12.03.2005
© Иво Йорданов Все права защищены