Тръгна си от мен и всичко свърши -
разруши живота ми и сърцето ми прекърши.
Обичах те някога аз
и бях щастлива с тебе,
но всичко приключи и сега съм сама без тебе.
Лъжите, срама, гордостта ти -
всичко това беше преграда между нас, за да сме щастливи.
Прости жестоката съдба, че разруши ни така,
прости и на мен за моята любов, която ти дадох изцяло!
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados