19 may 2011, 14:23

Прости ми 

  Poesía » De amor
915 0 2

 

Прости ми, аз те излъгах,

озлобен, затънал в лудост.

Аз сърцето ти наръгах,

преди да видя твойта хубост.

 

Прости ми, дълго страдам,

сам сред мрачни погледи.

С любовта във бездна падам,

без вяра, без доблести.

 

Прости ми, аз не исках

тежка рана в твоите очи.

Живота вече изстисках

и сам гласът ти в мен ехти.

© Филип Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??