Прости ни, дете, прости ни, Гери!
Погубена душа от бели лицемери!
И нека закълнем се пред детския ти лик,
че ще те пазим вечно в сърцата всеки миг
и няма да забравим красивите очички!
Във този зимен ден, кълнем се ние всички
да пазиме с все сили невинните деца
от демоните зли със каменни сърца!
Кълнем се да накажем злосторниците строго,
че станаха май вече жертвите им много!
И престъпленията те наричат просто грешки!
Обричат близките им на мъки нечовешки!
Ще им прости ли господ? Едва ли! Ние - не!
И ще се борим твърдо за възмездие!
Какво ще се отсъди съдът накрай ще каже,
но вярвам най-сурово той да ги накаже!
13.01.2011 год. Феникс
© Светльо Златанов Todos los derechos reservados
(изтръпнах)
Светльо...
Тъжно, много, много тъжно
Поклон!