10 mar 2013, 10:04

Просто една жена 

  Poesía » De amor
982 0 2

Грешна съм! 

Пред пустата ми съвест,

че още пускам го в съня си,

в мечтите си, в топлата постеля.


Грешна съм!

Пред тялото ми тленно,

че само в неговите ръце

стене и тръпне от луда страст.


Слаба съм... просто една жена.

За него всичко давам - сърце, душа, мечта.


Силна съм... просто една жена.

След всяка нощ със него

го изпращам кротко със усмивка,

без сълзи, нищо че сърцето ми крещи:

"Остани! Завинаги остани!"

© Калпазанка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??