8 ago 2007, 23:03

Просто съм такава 

  Poesía
655 0 1

Просто съм такава.
За теб - дива, неприлична,
за друг -  мръсна и двулична.
Просто съм такава.
С многото лица!
За теб - мила,
за друг - злобната жена.
Просто съм такава.
Винаги различна,
но в себе си
истински човечна и добра!

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??