1 dic 2011, 6:14

Просто знам 

  Poesía » De amor
542 0 1

Не тръгвай в тази тъмна нощ.
Вятърът е бурен, улиците - кални.
Смелостта понякога е лош порок
и как прежали дните наши малки?

Обувки нови утре ще си купиш.
Ще изсъхнат дрехите без време.
Но спомените как ще задържиш,
щом няма да съм някъде до тебе?

И знаеш ли, странно, но го знам,
че когато мине бурята злочестна,
ще потърсиш топлата ми длан,
дарявала ти любовта без сметка...

© Теодорина Аначкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Обувки нови утре ще си купиш.
    Ще изсъхнат дрехите без време.
    Но спомените как ще задържиш,
    щом няма да съм някъде до тебе?"

    Харесах!

Propuestas
: ??:??