7 ago 2007, 14:28

Пространството 

  Poesía
657 0 0
Думите се казаха.
И някъде в пространството
останаха...

Мечтите възникнаха
и на птиците
заприличаха...

Егоизмът роди сълзите
и пусна щори пред
очите...

   
                         М. 02-07-07

© Малина Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??