7.08.2007 г., 14:28 ч.

Пространството 

  Поезия
663 0 0
Думите се казаха.
И някъде в пространството
останаха...

Мечтите възникнаха
и на птиците
заприличаха...

Егоизмът роди сълзите
и пусна щори пред
очите...

   
                         М. 02-07-07

© Малина Арнаудова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??