14 mar 2010, 12:44

Протегнати чувства 

  Poesía » De amor
668 0 1

                     ( ... на Любовта)

 

Amore infinito:

( Безкрайна Любов)

 

- Танц!

 

В танц Сърцето полюлях...

Задишах в цветно...

 

Задишах!

И потънах Цял...

 

Цял - затихнах в плач...

 

Тази вечер!

 

Спомен бял!

В Сърце те полюлях!

 

В ръце те подържах!

 

 

Fairy:

( Фея)

 

- Тази вечер ти не беше сам…

Тази вечер аз докоснах твоята ръка…

Тази вечер аз погалих  Любовта!

 

Тази вечер ти танцува с мен!

 

Повдигна нежно Бледата ръка...

 

Танц...

В танц потъвам кротичко сега...

Мелодия във цвят!

 

 

 Amore infinito:

( Безкрайна Любов)

 

 

- Отворих прозорец в Душата си нежна

и теб аз там видях...

Разтворих ръцете си аз теб да прегърна

и докоснах огън!

 

Попаднах в жар!

 

Fairy:

( Фея)

 

 - Ела да те прегърна!

 

Ела на рамото ти да поспя!

Ела!

Ела!

В танц от две тела,

недокоснати от никого, да слея своята душа!

 

Amore infinito:

( Безкрайна Любов)

 

 - Днес разгръщам книга пак...

И между страниците там открих

листенце от една любов...

Останала назад!

Някога!

 

Там...

 

Днес отново Сам

разгръщам книга ням...

И връщам времето през смях...

Смях - застинал в устните ми,

побелели в страх...

 

Страх от сблъсъка на Вчерашен и Днешен час!

 

От книгата наднича Самота,

която никога не би била...

Ако тогава бях успял

да протегна своята ръка

и да прошепна тези приказни слова,

дето днес изплаквам над листа!

 

Fairy:

( Фея)

 

- Днес прелиствам книга пак...

В книгата ми плаче Самота!

 

А нали уж - Самотата не била...

Нали уж Самота не съществува?!...

Нали, ако останела сама,

Тя умира?!...

 

    Танц!

    В танц Сърцето полюлях...

 

Фея, танцуваща с Любов...

 

 

( ... думи, изпети от устни)

 

лирика: Л-Е

14 март 2010 г

 

http://vbox7.com/play:75de6960

© Л-Е Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Днес отново Сам
    разгръщам книга ням...
    И връщам времето през смях...
    Смях - застинал в устните ми,
    побелели в страх..."

    Това лирика ли е - или тъжен танц!!!


Propuestas
: ??:??