( ... на Любовта)
Amore infinito:
( Безкрайна Любов)
- Танц!
В танц Сърцето полюлях...
Задишах в цветно...
Задишах!
И потънах Цял...
Цял - затихнах в плач...
Тази вечер!
Спомен бял!
В Сърце те полюлях!
В ръце те подържах!
Fairy:
( Фея)
- Тази вечер ти не беше сам…
Тази вечер аз докоснах твоята ръка…
Тази вечер аз погалих Любовта!
Тази вечер ти танцува с мен!
Повдигна нежно Бледата ръка...
Танц...
В танц потъвам кротичко сега...
Мелодия във цвят!
Amore infinito:
( Безкрайна Любов)
- Отворих прозорец в Душата си нежна
и теб аз там видях...
Разтворих ръцете си аз теб да прегърна
и докоснах огън!
Попаднах в жар!
Fairy:
( Фея)
- Ела да те прегърна!
Ела на рамото ти да поспя!
Ела!
Ела!
В танц от две тела,
недокоснати от никого, да слея своята душа!
Amore infinito:
( Безкрайна Любов)
- Днес разгръщам книга пак...
И между страниците там открих
листенце от една любов...
Останала назад!
Някога!
Там...
Днес отново Сам
разгръщам книга ням...
И връщам времето през смях...
Смях - застинал в устните ми,
побелели в страх...
Страх от сблъсъка на Вчерашен и Днешен час!
От книгата наднича Самота,
която никога не би била...
Ако тогава бях успял
да протегна своята ръка
и да прошепна тези приказни слова,
дето днес изплаквам над листа!
Fairy:
( Фея)
- Днес прелиствам книга пак...
В книгата ми плаче Самота!
А нали уж - Самотата не била...
Нали уж Самота не съществува?!...
Нали, ако останела сама,
Тя умира?!...
Танц!
В танц Сърцето полюлях...
Фея, танцуваща с Любов...
( ... думи, изпети от устни)
лирика: Л-Е
14 март 2010 г
© Л-Е Все права защищены
разгръщам книга ням...
И връщам времето през смях...
Смях - застинал в устните ми,
побелели в страх..."
Това лирика ли е - или тъжен танц!!!