13 nov 2007, 8:19

Прозрение 

  Poesía » Filosófica
699 0 21
Душата ми е светъл храм -

ще вляза тихичко, на пръсти

и Бога в себе си ще търся

със вяра и молитвен плам...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??