20 ene 2006, 20:22

Психопатка 

  Poesía
907 0 1
Стоя в ъгъла,плачейки напразно.
Оставиха ме тук,защото съм луда.
Усещам наркотиците из цялото ми тяло.
Тук в стаята,съм в безопасност.
Но никой не вижда това,което аз виждам...
Никой никога няма да разбере коя съм всъщност..
Раните заздравяват,а още чувствам болката.
Някой ще ме спаси ли от самата мен?
Моля се..

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??