Obra no adecuada para menores de 18 años
Аз съм от западнал град,
без поминък - само глад,
и това ме комплексира,
всички слагам под секира.
Вярно, с душа дребна съм,
миньорска закваска,
но пък и животът ме
здраво изпраска!
В сайта ръся цинизми,
купища примитивизми!
Плета стихчета нелепи
в недодялани куплети,
а в "поетична" треска
нерекох "олигофренка"
една поетеска...
Две големи щом гаврътна,
екшън съм готов да врътна!
Почвам със псувни юнашки
между стихове и чашки:
"Хей, недочукано създание,
аз съм пич без възпитание,
я заври си във гъза
тъй нищожната душа..."
Вилнея, плаша на жаргон обигран,
но за жалост - попаднах в капан!
Не допусках, че в сайта поетичен
публикува полицай лиричен...
Както и предишното стихотворение от тази поредица "Изповед на един....", стихчето е писано по истински случай! Мисля, че не бива да допускаме да се случват такива неща в "Откровения"!
© Nina Toshich Todos los derechos reservados