30 sept 2011, 8:44  

Звездна любов 

  Poesía » De amor
702 0 15

   

 

Да тръгнем, много да не мислим

и чувствата  ни да са щик.

Тук властва силата на риска,

наречена накратко "Миг".

 

Мълвата подир нас ще плъзне –

(не може нищо да я спре).

Но клюки и догадки мръсни

ще се удавят във море.

 

А нашата любов ще литне –

с крила от огнени мечти.

Гнездо ще свие сред звездите

и този Миг ще защити.

 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??