19 sept 2009, 17:30

Птица за обич 

  Poesía » De amor
946 0 14

Птица за обич

Къде си, моя нежна болка и желание,

жадуван мой, но неистово отдалечен,

жар птица е моето послание,

политнала с нежност в изгряващия ден.

 

Да бъде тя до тебе, моя обич и мечтание,

да те докосва като в недосънуван сън,

а щом поиска да се сгуши в твойто рамо,

вземи я нежно в ръка, сама не я оставяй вън.

 

Запее ли, ще чуеш моето признание

и всеки звук ще бъде жива част от мен,

с дъха й ще усетиш моето дихание

и въздухът ще бъде с много обич напоен.

 

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??