13 jun 2023, 1:54

Пушек 

  Poesía » De amor
278 1 0

Любов, любов...

сърцето ми изпуши.
С една стрела 

душата ми промуши.
Как залезът

в очите ти прелива
и огънят

страхотно им отива!
Навън - море,

а с теб сме в бяла стая.
На морски бриз

косата ти ухае.
Усмихваш се,

танцуваща и лека.
Да тръгнем искаш
по една пътека,
която, знаем,

никъде не води.
Там слънцето по нея

нощем броди.

© Георги Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??