13.06.2023 г., 1:54 ч.

Пушек 

  Поезия » Любовна
279 1 0

Любов, любов...

сърцето ми изпуши.
С една стрела 

душата ми промуши.
Как залезът

в очите ти прелива
и огънят

страхотно им отива!
Навън - море,

а с теб сме в бяла стая.
На морски бриз

косата ти ухае.
Усмихваш се,

танцуваща и лека.
Да тръгнем искаш
по една пътека,
която, знаем,

никъде не води.
Там слънцето по нея

нощем броди.

© Георги Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??