9 may 2018, 9:51

Пустинни самоти 

  Poesía » De amor
430 0 0

И аз съм чадо на майката земя,

и аз имам мечти,

ала без теб тлея в тъма,

далеч - в пустинни самоти.

 

Напразно да те видя аз мечтая,

от болка къса се сърце,

далеч от на любовта рая,

далеч от твоите ръце.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??