16 dic 2015, 22:55

*** (пясък от думи - продължение) 

  Poesía » Otra
321 0 0

Поискаш ли да съзерцаваш вечността

истината се преражда в измама.

Ще търсиш неуморно рай в тленността,

но попадаш в ад и друг избор няма.

  

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??