Dec 16, 2015, 10:55 PM

*** (пясък от думи - продължение) 

  Poetry » Other
323 0 0

Поискаш ли да съзерцаваш вечността

истината се преражда в измама.

Ще търсиш неуморно рай в тленността,

но попадаш в ад и друг избор няма.

  

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??