15 may 2012, 13:06

Пълнолуние (хайку) 

  Poesía » Formas orientales
717 0 6

 

 

---
пълнолуние
дует за посестрими
с вой на вълчица   

 

---
Слънце и Луна -
ти и аз
кой кого ще хване  

 

 ---
пълнолуние -
бленда в нощно дефиле
позират сълзи

 

---
крилат силует
върху лунно кълбо
пътеводител

 

 

---

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??