25 mar 2005, 9:10

Пълзящи светлинки 

  Poesía
818 0 10

Пълзящи светлинки
разливат се,
разливат...
по клепки на очи -
отворени
до взор!
Със четки
топли
устни,
палитра - време,
стар
художник
с мен рисува
през утро
с багри –
цяр ...
Стените са платната,
а стаята
искри -
залята е,
залята,
с искри
от думи три -
“Обичам теб, обичам...”
Постранството
трепти...
По фигурки ефирни
и  живи
цвят
пълзи.
По всички светлосенки
със пръсти -
дъх
гори ...
От звучност
в сън
сънуван
пространство шепти...
Навярно
те целувам
във този миг ...
Мълчи!
Усещай как се ронят
по теб -
лъчи,
лъчи ...
Пространството от обич -
трепти,
трепти,
трепти...

© Йоанна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??