Първа глътка въздух -
плач на пеленаче.
Майчина милувка -
светлинка във здрача...
Земен път, пулсиращ
с багри на дъгата.
И живот, орисан
с мигове богати.
Сетне - дъх последен -
скок във небесата...
..........................
Този път е вечен -
пътят на душата...
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados