19 dic 2015, 20:03

Първа любов 

  Poesía » De amor
283 0 0

Тя идва внезапно, като град

 и изведнъж променя твоя свят.

Когато те погледне първата любов,

се размекваш, като сварен картоф.


Когато те заговори ти първо изтръпваш,

а после на място замръзваш,

и когато се опиташ да отвърнеш,

имаш чувството, че ще повърнеш.


Защо ли любовта е велика?

Е, едва ли е, защото изтегляш само карти пика.

© Тео Видолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??