2 nov 2017, 9:10

Първа среща 

  Poesía » De amor
496 3 8

Бисквити с канелен аромат,
отпивам глътка от изстинало кафе,
в ден неделен, среща с непознат,
красива рокля, меко кадифе.

 

Прозореца пред мен - открехнат,
погалва вятър моите коси,
дъждец пороен, дъха ми секва,
а ний стоим си гушнати.

 

Премина първата ни среща,
небето се напълни със звезди,
запалихме ний восъчните свещи,
милувка нежна, а после тръгваш ти..

 

Остана онзи послевкус, натрапчив,
да храни в мене мисълта,
как в онзи кратък миг, красив,
целуна ми ръка!

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??