23 may 2018, 9:50

Първи опит 

  Poesía » Otra
476 6 8

Невидимото с Видимото се разделя

с Любов, усмихваща се като Мона Лиза.

Целува мисълта за общата постеля

и заминава – надалеч е, а е все по-близо.

 

Домът въздиша. Прави първи опит

с кафе да излекува всички разстояния.

Минутите като река бълбукат и искрят.

Днес всяка може да изпълни три желания.

 

Какво си пожела преди да счупи

интимното вълшебство на момента?!

Напомни само – който чупи – купи,

изгуби ли се, при лепене, част от елемента.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??