24 sept 2010, 23:18

Първо 

  Poesía » Versos blancos
498 0 2

Един приятел рече днес:

"... опитай бели стихове, човече..."

какво е туй, запитах се,

перото грабнах,

ето ме!

© Даниел Стойнев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??