8 ene 2020, 0:14

Път 

  Poesía » Filosófica, Otra
1185 2 1

Променям се смело...

 

И вкопчена в стари илюзии, 
зашити с конци в главата, 
на вятъра давам сърцето си,
и тръгвам напред с душата...
 

Да ми разроши косата...
Да скъса овехтелите спомени
за нещо, което го няма...
Единство в действие с дума - промяна.

 

Приключвам със скритите дарби
и се изкарвам на светло...
Сънувам, обичайки себе си
с всичките тайни отметки.

 

Щастлива  - какво определя?
Да бъдеш е просто достатъчно.

 

Значима - за някой, за нещо...
Теб те има и тук си с причина...


Не в театър да влизаш в роля, 
или да изискваш от друг...
Вярвам в себе си, в живота
и във всички пътища до тук...

 

Илюзии скъсани, 
без страх от провал, 
Вълната - частица от цял океан, 
разплискана, лека, спокойна, 
зараждаща буря поройна...

 

А капката в нея пак е вълна...
Океанът е капка с душа...

© Таня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми. Океанът душа, който е оцеляваща капка.
Propuestas
: ??:??