С болка и в съдба нелека
аз вървя по тъжната пътека
и ето - слънцето се скрива
и аз не зная накъде отивам.
Прибира ме в своите обятия нощта -
мрак спуска се над мен -
прощавай, земна красота,
прощавай, светъл ден!
© Георги Todos los derechos reservados