14 dic 2012, 11:32

Път 

  Poesía
475 0 0

Път пред мен-а зад мен многостен.

Ще погледна ли истински в него,

или той ще погледне във мен,

или в него аз ще погледна.

 

Дъжд от лен - нежен, тих, устремен.

Ще се слея ли истински с него,

или той ще се слее със мен,

или с него аз ще се слея.

 

В промеждутъка тих на нов ден

да съм чиста дали ще успея.

Да съм бистра вода и за теб

да съм ромон, без да прелея.

 

Ще се влея тихо във теб

и душата ти в мен ще прелее.

В промеждутъка тих на нов ден,

ще съм чиста вода, преродена.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Евгения Калъчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??