Път
Понякога съм просто наблюдател
на случващото се във този свят безлик.
А друг път просто съм посредник -
на финото, което грубото във мен,
на кръста праща, като мъченик...
Да се измъкна яростно опитвам.
През ада, ако трябва аз ще мина -
да се отскубна от този свят дотолкова двулик...
И пак, и пак, отново ще се връщам:
Учител, или ученик.
© Валесион Валесион Todos los derechos reservados