15 dic 2016, 10:01

Път 9 

  Poesía » Filosófica
360 0 0

Далеч от суета и шум

вървя по моя друм,

вървя към залеза на деня

и тогаз чака ме съня...

 

Без крясъци и злоба

чака ме спокойна доба

и в небо хиляди звезди

и край на вси беди...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??