Нареди ми
пътека от
малки
свещици,
да отмерват
от мен
до теб,
стъпка
по стъпка,
сякаш долу
са слезли
небесни
звездици,
да не би
да се лутам
и да се объркам...
Ще почувстваш,
че идвам
по мойто
ухание,
от ефирния бриз
полетяло
към теб
на преливащо,
по-силно от мене
желание
да съм твоя,
покорна
на всеки
твой жест...
09.01.2007
© Дидислава Todos los derechos reservados