10 янв. 2007 г., 00:17

Пътека 

  Поэзия
653 0 19

 

   

Нареди ми

пътека от

малки

свещици,

да отмерват

от мен

до теб,

стъпка

по стъпка,

сякаш долу

са слезли

 небесни

звездици,

да не би

да се лутам

и да се объркам...

Ще почувстваш,

че идвам

по мойто

ухание,

от ефирния бриз

            полетяло

към теб

            на преливащо,

по-силно от мене

            желание

да съм твоя,

            покорна

на всеки

твой жест...

  

09.01.2007

 

© Дидислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??