Не бъди трескав като земя,
не спокоен като вода.
Бъди нежен като луна.
Аз съм твоята звездна
нощ; ще те приютя.
Ще ти подаря онази искра,
която ще освети пътеката
към радостта, пътека за двама,
аз и ти.
© Петя Ченкина Todos los derechos reservados